Skogsdag 2017

Lördagen den 11:e mars klockan 10.00-15.00 är det återigen dags för Skogsdagen på Backnilsbo Gård.
Även i år bjuder vi tillsammans med våra utställare och leverantörer på en fullspäckad dag i skogens tecken. Några nyheter i år är Arborist/trädklättrare samt Älvdalens Gymnasium som kommer med en simulator där man kan prova på att köra skogsmaskin.

Antalet medverkande är i skrivande stund ca 45 st med allt från gratis kolbullar till skogsmaskiner, sågverk, motorsågsshow, motorsågsskulptörer, timmerhusbyggare m.m.

Information om skogsdagen Här hittar ni en utställarkarta och utförligare information om dagen.

För utställare

Som vanligt gäller det att alla maskiner och tyngre utrustning skall vara på plats senast 19.00 fredag. Övrigt ska vara klart senast 09.00 på mässdagen. Det är även mycket viktigt att alla stannar kvar tills klockan 15.00. Utställarparkering på gården vid Backnilsbo.

Vi har beslutat att i år ha korv med bröd till utställarna som serveras nere i butiken vid köksdelen. Vi kommer även ordna så ni får gå före i kön till kolbullarna. Skulle ni ha svårt att komma ifrån så säg till så kör vi ut mat och dricka till er. Två ”taxibilar” kommer köra upp och ner hela dagen och finnas till er tjänst. Ingen annan trafik med egna fordon får ske under dagen.

Hör av er i god tid innan om ni har några speciella önskemål gällande ert deltagande.
Mats 070-2019031

Varmt välkomna önskar Mats Nylén med personal

 

(uppdaterad 8/3 2017)

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.